Karakteroversigter

Lov om gennemsigtighed og åbenhed foreskriver, at grundskoler skal sikre, at de afgivne karakterer på skolen er let tilgængelige på skolens hjemmeside.
Det er derfor nu muligt at se både karaktergennemsnit og karakterfordelingen på Nymarkens afgangsklasser gennem de sidste år. Du finder oversigterne under "Om Nymarken". Det er i øvrigt god læsning :-)

Sidste skoledag for 9. klasse

Der var fest og farver på Nymarksskolen fredag d. 1. juni, hvor 9. kl. fejrede deres sidste skoledag.

Forældre havde arrangeret den helt store morgen-buffet, hvor både nuværende og tidligere lærere på årgangen var inviteret.

Eleverne i 9. kl. havde arrangeret underholdning og diverse aktiviteter for resten af skolens elever, og der blev som altid uddelt karameller i rå mængder.

Traditionen tro bød dagen på fodboldkamp mellem 9. kl. og lærerne, og igen i år kunne lærerne trække sig sejrrigt ud af kampen, hvor eleverne ellers kæmpede til sidste fløjt ;-)

Kære elever i 9. kl.: Tak for en dejlig dag på Nymarken, held og lykke med de kommende eksamenen – og ikke mindst: God vind fremover!

Vores Facebookside

Sociale medier