Sidste skoledag

8:00 Eleverne starter i klasserne.

10:45 fælles i aulaen

11:15 Farvel i klasserne.

Første Skoledag

Torsdag 10. august . kl 8:00

Elevrådets arbejde på Nymarksskolen

Elevrådet på Nymarksskolen har produceret en video, der fortæller om deres arbejde - og som beskriver, hvordan alle elever har mulighed for at få indflydelse på vores fælles hverdag på skolen.
Videoen er blevet vist for eleverne på mellemtrin og i udskoling - og viser vigtigheden af engagement, medinddragelse og demokrati. Og til elevrådet inkl. lærerrepræsentant: Tak skal I have - godt gået!

Elevrådets video

Trafikkampagne

Nymarken Skole og Børnehus' bestyrelse tager nu selv affære og forsøger med deres egen trafikkampagne at råbe bilister op. Samtidig ønsker man at gøre opmærksom på at skabe en mere sikker skolevej omkring Nymarken Skole og Børnehus, hvor over 400 børn og unge samt personale hver dag krydser farlige veje.

Hans-Henrik Jensen den 20-06-2017
    Med ønsket om en dejlig sommer til jer alle, får I hermed en sommerhilsen fra Nymarken Skole og Børnehus.

Hans-Henrik Jensen den 31-05-2017
    Ny afdelingsleder.
    Til orientering har vi ansat Lene Mosegaard Hansen som ny afdelingsleder på Marslev Skole.
    Lene kommer fra Vibeskolen i Nyborg kommune, hvor hun har arbejdet de sidste 11 år, og hvor hun bl.a. har været teamkoordinator gennem en del år.
    Lene har gennemført forløbet ”Fra medarbejder til leder”, og har derudover bl.a. taget flere moduler af diplomleder-uddannelsen.
    Vi er helt sikre på, at Lene passer perfekt ind i vores fælles ledelsesteam på Marslev og Nymarken, og vi glæder os til hun starter d. 1. august.

Uddannelse