Allan Kirketorp-Madsen den 15-08-2016
    KOM TIL MARKEDSDAG PÅ NYMARKEN

HUSK at sætte kryds i kalenderen lørdag 10.september 2016 ( 9.00-14.00 ), hvor vores markedsdag afholdes.
    I skal være opmærksomme på, at det er en obligatorisk skoledag for eleverne. Eventuelt fravær, skal meddeles klasselærer.

Nærmere info samt program følger.
    Torben Muldager den 09-08-2016
    Det er med beklagelse at vi må meddele at skoleleder Maj-Britt Busch, efter 14 års ansættelse, har valgt at sige sin stilling op.

Den nye konstituerede skoleleder bliver undertegnede; Torben Muldager.  Jeg har sagt ja til at tage udfordringen op. Jeg blev ansat på Nymarksskolen i 1998, og blev efter fem år som afdelings-/viceskoleleder på Skolen ved Noret i Munkebo, genansat på Nymarksskolen i 2012. Jeg har været med i ledelseteamet og blev ved Jesper Mayerhoffers pensionering, konstitueret som viceskoleleder.

I en tid med stram økonomi, ansættelsesstop og debat om skolestruktur, har Birthe og jeg heldigvis mulighed for at få hjælp til opgaven af vores dygtige lærere og pædagoger samt ledelseskollegaer fra andre skoler i Kommunen. Skolebestyrelsen er klar til at levere god sparring. Sammen vil vi fastholde Nymarken Skole og Børnehus, som et fantastisk sted med god læring og trivsel.
    Torben Muldager den 06-07-2016
    BYOD i udskolingen.
    Kerteminde Kommunes Skole-IT-strategi lægger op til at elever i udskolingen frivilligt selv medbringer en computer til deres skolearbejde.
    Se mere på denne informationsside...