Find vej

Jesper Mayerhofer den 11-02-2016
    Kære forældre og elever på Nymarken

Vi har på Nymarken besluttet, at deltage i dette års Team Rynkeby Skoleløb med eleverne fra 0.-8. klasse fredagen før påskeferien den 18. marts.
    Nedenunder ser I noget information fra arrangørerne. Det er Ingrid Stenstrøm Nielsen, tidligere lærer på Nymarken, der har skubbet til os og hjælper med arrangementet sammen med kontaktpersoner fra Team Rynkeby.  Alt materiale vedr. løbet bliver sendt til skolen. Vi skal så hjælpe til med, at børnene tegner nogle sponsorater hjemme hos familien. Vi håber, I forældre vil bakke op om det gode formål og tegne nogle gode sponsorater for jeres børn.
    Nedenfor kan I se noget mere information om løbet.

Jesper Mayerhofer
    skoleleder

Infobrev:
    Tusind tak for jeres tilmelding til Team Rynkeby Skoleløbet, der bliver afholdt på skoler i hele landet fredag den 18. marts 2016 – fredagen før påskeferien.

På vores website www.team-rynkeby.dk/handlingsplan kan du se en detaljeret plan for, hvordan Team Rynkeby Skoleløbet afvikles.

De bedste hilsner

Team Rynkeby Fonden