Karakteroversigter

Lov om gennemsigtighed og åbenhed foreskriver, at grundskoler skal sikre, at de afgivne karakterer på skolen er let tilgængelige på skolens hjemmeside. 
Det er derfor nu muligt at se både karaktergennemsnit og karakterfordelingen på Nymarkens afgangsklasser gennem de sidste år. Du finder oversigterne under "Om Nymarken". Det er i øvrigt god læsning :-)

Sidste skoledag for 9. klasse

Der var fest og farver på Nymarksskolen fredag d. 1. juni, hvor 9. kl. fejrede deres sidste skoledag.

Forældre havde arrangeret den helt store morgen-buffet, hvor både nuværende og tidligere lærere på årgangen var inviteret.

Eleverne i 9. kl. havde arrangeret underholdning og diverse aktiviteter for resten af skolens elever, og der blev som altid uddelt karameller i rå mængder.

Traditionen tro bød dagen på fodboldkamp mellem 9. kl. og lærerne, og igen i år kunne lærerne trække sig sejrrigt ud af kampen, hvor eleverne ellers kæmpede til sidste fløjt ;-)

Kære elever i 9. kl.: Tak for en dejlig dag på Nymarken, held og lykke med de kommende eksamenen – og ikke mindst: God vind fremover!

 • ikon
  Karin Kristensen den 21-06-2018
  Sjældent unikt tilbud til børn i uge 32

  Sommersjov Sommerskole i Kerteminde  

  -Nye venner og masser af oplevelser !-  
   
 • ikon
  Karin Kristensen den 18-06-2018
  Kære forældre.
  Sikke en hård uge med udsendelsen af sparekatalog fra kommunen. Det er vigtigt at vi holder fast i at det blot er et konkret forslag, og at intet er politisk behandlet eller besluttet endnu. Vi vil arbejde aktivt og intenst på at Nymarken IKKE bringes i spil. #Nymarkenblir
  Der har været en del usikkerhed og uro hos børnene på skolen, og det vil vi forsøge at samle op på mandag morgen ved at holde morgensamling og sætte et par ord på det faktum, at det KUN er et forslag. Vi indkalder også alle jer forældre til dialog. 
  Håber I vil følge med på FB Nymarken Skole og Børnehus og her på intra. På FB er der allerede god aktivitet, og I kan her høre udvalgsformanden for børn-, unge og uddannelse Jutta Nielsen sige, at hun ikke vil være med til at lukke skoler. Eller borgmesteren der udtaler at: “de små skoler er livsnerven i vores lokalsamfund”, eller bare se alle de gange vi allerede har rettet henvendelse til borgmesteren for at skabe dialog, eller været i medierne siden torsdag. 
  Skulle du været aktiv på de sociale medier så brug gerne #Nymarkenblir - for det skal den! 
   
  På vegne af bestyrelsen på Nymarken Skole og Børnehus.
  Mange varme hilsener 
  Bestyrelsesformand Camilla Lydiksen
   
 • ikon
  Allan Kirketorp-Madsen den 01-06-2018
  Login til ForældreIntra ændres
  BEMÆRK at login på ForældreIntra nu kun er mulig med Forældre UNI-login.

  Derfor skal alle forældre, der ikke har Forældre UNI-login have oprettet det. 
  Læs i vedhæftede vejledning, hvordan du får et Forældre UNI-login. Du skal bruge dit NemID den første gang. 

  Mvh 
  Nymarken Skole og Børnehus  

Vores Facebookside

 • 27-06-2018
  08:30-12:00
  Strategisk Skoleledermøde ·
  1

Sociale medier

Links

Uddannelse