Sidste skoledag

8:00-11:30

 

8:00 Eleverne starter i klasserne.

10:45 fælles i aulaen

11:15 Farvel i klasserne.

 

Første Skoledag

Torsdag 10. august . kl 8:00

Elevrådets arbejde på Nymarksskolen

Elevrådet på Nymarksskolen har produceret en video, der fortæller om deres arbejde - og som beskriver, hvordan alle elever har mulighed for at få indflydelse på vores fælles hverdag på skolen.
Videoen er blevet vist for eleverne på mellemtrin og i udskoling - og viser vigtigheden af engagement, medinddragelse og demokrati. Og til elevrådet inkl. lærerrepræsentant: Tak skal I have - godt gået!

Elevrådets video

Trafikkampagne

Nymarken Skole og Børnehus' bestyrelse tager nu selv affære og forsøger med deres egen trafikkampagne at råbe bilister op. Samtidig ønsker man at gøre opmærksom på at skabe en mere sikker skolevej omkring Nymarken Skole og Børnehus, hvor over 400 børn og unge samt personale hver dag krydser farlige veje.

 • ikon
  Hans-Henrik Jensen den 20-06-2017
  Med ønsket om en dejlig sommer til jer alle, får I hermed en sommerhilsen fra Nymarken Skole og Børnehus.
   
 • ikon
  Hans-Henrik Jensen den 31-05-2017
  Ny afdelingsleder.
  Til orientering har vi ansat Lene Mosegaard Hansen som ny afdelingsleder på Marslev Skole.
  Lene kommer fra Vibeskolen i Nyborg kommune, hvor hun har arbejdet de sidste 11 år, og hvor hun bl.a. har været teamkoordinator gennem en del år.
  Lene har gennemført forløbet ”Fra medarbejder til leder”, og har derudover bl.a. taget flere moduler af diplomleder-uddannelsen.
  Vi er helt sikre på, at Lene passer perfekt ind i vores fælles ledelsesteam på Marslev og Nymarken, og vi glæder os til hun starter d. 1. august.
 • ikon
  Hans-Henrik Jensen den 08-05-2017
  Til alle forældre.
   
  Vi har besluttet, at vi fremover gerne vil give jer forældre mulighed for at komme og få en uformel snak med bestyrelsesformanden og jeg selv.
  Tanken er, at vi her kan orientere lidt om dagligdagen på Nymarken – og at vi også har mulighed for at få talt om ting, som I måske har lyst til at dele med os.
  Så under mottoet  ”Nymarken giver kaffen” vil vi med passende mellemrum fremover invitere jer til at komme på Nymarken til en snak – og trods mottoet, vil vi servere både kaffe og te.
  Inden sommerferien vil vi gerne invitere jer tirsdag d. 30. maj kl. 7.30 – 8.15 og tirsdag d. 20. juni kl. 15.00 – 15.45.
  Vi håber, at I har lyst og mulighed for at komme fordi på et af tidspunkterne - vi mødes ved glasgangen mellem skolen og børnehaven.
   
   
  Hilsen Camilla og Hans-Henrik
   
 • 26-06-2017
  08:00-12:00
  Idrætslærermøde ·
  1
 • 26-06-2017
  17:00-18:00
  Fyraftensmøde for kommende bh.kl · *WEB
  1

Tekst

Tekst

Links

Links

Links

Uddannelse